Contact

Zuiderdiep 55
9523 TB Drouwenermond
info@mammuth.nl

Wie zijn wij?

Vernieuwde webwinkel

Mammuth onderdelen & Accessoires..DE webshop voor allerlei aanhangwagen, paardentrailer en caravan onderdelen! Op onze vernieuwde website vindt u een groot assortiment van hetgeen wij leveren.

De prijs-kwaliteit verhouding is prima en wij trachten zoveel mogelijk onderdelen zelf op voorraad te houden in ons eigen magazijn, zodat de levertijden zeer kort blijven. Speciale onderdelen of incourante onderdelen worden op bestelling geleverd.

Wij zijn leverancier van veel OE leveranciers zoals: AL-KO  KNOTT  BPW en WINTERHOFF

De onderdelen die wij leveren worden veelal toegepast bij merken zoals: Anssems, Hapert, Saris, Westfalia, Verdonk, Humbaur, Hulco,Hobby, Bürstner, Pega, Ifor Williams.

 

Service

Als we ergens een hekel aan hebben is het slechte service. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat bij ons de service is zoals het hoort. Wij behandelen iedereen zoals we ook zelf graag behandeld willen worden, dan kun je het niet fout doen. We werken niet foutloos, maar doen wat we zeggen. Mocht er toch iets een keer niet goed gaan, zullen we er alles aan doen om het zo snel mogelijk op te lossen.