Stronghold/Maypole

Subcategorieën

Meipole is trots op zijn lange erfenis van de productie en marketing van producten die worden geleverd in automotive, trailer, vrije tijd en de landbouwmarkten. Het bedrijf werd in 1969 opgericht en een van de eerste producten die zijn geproduceerd was een verlichtingsbalk voor aanhangwagens. Meer dan 40 jaar later produceren wij deze nog steeds, behalve deze dagen zijn er meer dan 100 verschillende ontwerpen en produceren wij meer dan 10.000.
 
In de loop der jaren heeft het bedrijf is gegaan van kracht tot kracht, te beginnen in kleine ruimten in een buitenwijk van Birmingham genoemd Maypole. Vandaar de naam van het bedrijf - niet erg origineel, maar zo wilden wij het. Geleidelijk breidde het bedrijf uit totdat we in 2008 zijn verhuisd naar onze huidige 50.000 vierkante meter magazijn en kantoor complex in Woodgate Valley, Birmingham.

Het assortiment is ook uitgebreid tot ruim 2000 producten  Dit groeit jaar op jaar in lijn met de trends in de markt en de overheid wetgeving . We hebben een groot klantenbestand met wie we actief om gaan en mee communiceren.
 We zijn nog altijd erg trots dat we nog steeds te maken met een aantal van onze oorspronkelijke klanten en een aantal van het oorspronkelijke personeel nog voor ons werkt.

Producten