Saris

Subcategorieën

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen 

Saris is een begrip in aanhangwagens. Al sinds 1959 is het oer-Hollandse bedrijf een toonaangevende internationale speler, zowel op de zakelijke markt als op die voor particulieren. Dagelijks zijn er overal ter wereld duizenden trouwe gebruikers met hun aanhanger en bijbehorende accessoires onderweg. Zij vertrouwen op de kwaliteit die Saris garandeert en de veiligheid waaraan wij altijd de hoogste prioriteit geven. Dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, onderscheidt een Saris aanhangwagen zich op vele vlakken. Het is niet alleen een plezier om mee te werken, Saris laat niemand staan. Betrouwbaarder komt u ze zelden tegen.

Wat mag u van Saris verwachten?

  • Alle  Saris Aanhangers worden geleverd met uitgebreide documentatie met  garantiebepalingen en onderhoudsvoorschriften. Hierin vindt u allerlei handige tips waarmee u uw aanhangwagen in perfecte conditie houdt, jarenlang!
  • Saris aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Onderdelen zijn eenvoudig te vervangen, bijvoorbeeld in geval van schade.
  • Op elke nieuwe aanhangwagen ontvangt u standaard twee jaar lang volledige garantie.
  • Alle aanhangwagens zijn voorzien van de benodigde Europese goedkeuringen.
  • Toepassing van duurzame en hoogwaardige materialen en productie volgens de strenge en kwaliteitsgerichte ISO-9001-normen.
  • De optimale balans tussen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, door slimme constructies en lichtgewicht materialen van de hoogste kwaliteit.

Producten