Ifor Williams

Subcategorieën

Ifor Williams Trailers Ltd. is opgericht in 1958 en heeft tot op heden meer dan een half miljoen aanhangers geproduceerd. Zij zijn de grootste fabrikant van Groot-Brittannië van aanhangwagens tot 3500 kg brutogewicht, en produceerd aanhangwagens voor een breed scala van doeleinden .

Het brede assortiment omvat vee, paarden, voor algemeen gebruik, het kippen, flatbed , minibus trailers en autotransporters evenals paardentrailer containers en pick - up opbouw. Een standaard assortiment van meer dan duizend varianten! Het klantenbestand is even breed: van boeren en springpaarden aan bouwers en installateurs .

De filosofie van het bedrijf is om kwalitatief hoogwaardige trailers voorzien van hoogwaardige technologie te combineren met de kracht , duurzaamheid , onderhoudsvriendelijkheid en waar voor uw geld te produceren. Een geavanceerde Computer Aided Design and Manufacturing systeem wordt gebruikt en het bedrijf zorgt ervoor dat de meningen van de klanten zijn opgenomen in haar onderzoeks-en ontwikkelingsactiviteiten.

Een groot deel van de onderdelen worden geproduceerd vanuit eigen ontwerpen van het bedrijf. Waaronder assen, chassis en de meeste lichaamsdelen. Gekochte onderdelen en materialen zijn afkomstig van erkende fabrikanten die in staat zijn om aan constante hoge kwaliteitseisen te voldoen. Strenge controles worden voortdurend gemaakt op zelf vervaardigde en ingekochte onderdelen.

Een on-site verzinkerij geeft het bedrijf totale controle over de kwaliteit en efficiëntie in de productie van chassis en andere samenstellingen. Wij investeringen constant in nieuwe voorzieningen voor verbeteringen in productie- methoden, materials handling systemen, de producten zelf en klantenservice.

Het bedrijf investeert veel in de nieuwste productietechnologie. Faciliteiten omvatten geautomatiseerde material voorraadsystemen en uitgebreid gebruik van CNC- apparatuur, waaronder lasers, plasma's, stoten en persen. Trailers worden geproduceerd in drie fabrieken in Noord-Wales .

De distributie van producten wordt verzorgd door meer dan vijftig belangrijkste dealers in het Verenigd Koninkrijk en een groeiend netwerk van dochterondernemingen en onafhankelijke distributeurs in heel Europa en de rest van de wereld. De export is goed voor ongeveer 25 procent van de omzet.

Producten