Hapert

Subcategorieën

Aanhangwagen van HAPERT: robuust.

Een aanhangwagen is een transportoplossing. Voornamelijk bedoeld om uw waardevolle lading van A naar B te vervoeren. Zo'n aanhangwagen moet robuust en duurzaam zijn, u moet er van op aan kunnen. Zo'n aanhangwagen moet veilig en stabiel zijn, zodat uw lading onbeschadigd op zijn plaats van bestemming aankomt. Bijvoorbeeld de gesloten aanhangwagen. Een stevig chassis, degelijke rubber-geveerde assen en een laag zwaartepunt garanderen een optimale wegligging. Zo'n aanhangwagen moet doordacht ontworpen zijn, een slim ontwerp combineert een laag eigen gewicht met een sterk chassis. Een aanhangwagen die robuust is. Zo'n aanhangwagen is een HAPERT.

Aanhangwagen van HAPERT: multifunctioneel.

Een aanhangwagen moet meerdere mogelijkheden hebben. Of u nu machines, bloemen, puin, bladafval, auto's, levensmiddelen of zand vervoert, u wilt een aanhangwagen die zijn mannetje staat. Met de ingenieuze hoekrong constructie, en de modulair op te bouwen opties vindt u altijd wel een aanhangwagen die aan uw wensen voldoet. De scharnierende aluminium borden zijn eenvoudig te verwijderen, zodat u in de handomdraai een vlakke wagen creëert. De slimme hoekrongen vormen ook de basis voor bijvoorbeeld het rekwerk met gaas, ideaal als u bladafval vervoert. Een U-profiel aan de achterzijde in combinatie met geïntegreerde oprijbalken stelt u in staat snel en veilig uw machine of auto op en af te rijden. Bij de kippers bijvoorbeeld. En met het gecertificeerde ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels ( 1000 kg p/s ) in de zijrand blijft uw lading netjes op zijn plaats. Een aanhangwagen die multifunctioneel is. Zo'n aanhangwagen is een HAPERT.

Aanhangwagen van HAPERT: betrouwbaar.

Een aanhangwagen mag u niet in de steek laten, moet betrouwbaar en duurzaam zijn. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen blijft de betrouwbare HAPERT kwaliteit gegarandeerd. Doordachte ontwerpen zorgen voor minder spanning in de constructie. Geavanceerde sterkteberekeningen garanderen minimale vervorming. Een aanhangwagen moet tegen een stootje kunnen. Bij uitvoerige testen uit de praktijk bewijst de aanhangwagen zich keer op keer, onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Bijvoorbeeld de oprijwagen. Een aanhangwagen die betrouwbaar is. Zo'n aanhangwagen is een HAPERT.

Aanhangwagen van HAPERT: innovatief.

Een aanhangwagen moet eenvoudig te gebruiken zijn en met z'n tijd meegaan. HAPERT innoveert voortdurend. Van de tekentafel tot de uitgebreide opties en accessoires, altijd doordacht en innovatief. Vernieuwend design, moderne lastechnieken, efficiënte assemblage en geautomatiseerde processen resulteren in hoogwaardige aanhangwagens. Slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden, koppelingshoogte-aanpassing, geïntegreerde bindbeugels, achteraf te monteren opbergladen en oprijbalken, Combi Protect Rail verzekeren u van het grootste gebruiksgemak. Bijvoorbeeld bij de open aanhangwagens. En door het prachtige design mag u er mee gezien worden. Een aanhangwagen die innovatief is. Zo'n aanhangwagen is een HAPERT.

Producten