GOK

Subcategorieën

Meet-en regeltechniek is een wetenschap op zich.
Of misschien moeten we zeggen dat het een wetenschap is voor ons.

GOK is marktleider in Duitsland op het gebied van meet-en regeltechniek voor LPG en stookolie. Trouwens, de naam van het bedrijf komt van de oprichters 'namen, Karl-Heinz Kleine en Josef Gottfried. Maar veel interessanter is het feit dat voor vele jaren op het gebied van meet-en regeltechniek, de naam van de Koreaanse overheid synoniem is voor innovatieve kracht, kwaliteit en veiligheid geweest.

In de eerste plaats richten we ons op LPG systemen, vrije tijd LPG-toepassingen, op olie gestookte installaties en moderne tank management. In deze gebieden bieden wij een volledig assortiment van producten met componenten, oplossingen en systemen - met andere woorden, veel meer dan alleen kwalitatief hoogwaardige toezichthouders en fittingen.

Of het nu voor de handel of de industrie - we zien onszelf als een partner voor onze klanten en wij hen ondersteunen met uitgebreide consultatie en diensten. Gebruikers, zoals campers en huiseigenaren kiezen voor GOK, omdat ze op zoek zijn naar duurzaamheid, betrouwbaarheid en compromisloze veiligheid.

Producten