BPW

Subcategorieën

BPW is een toonaangevende wereldwijde producent van intelligente veersystemen voor aanhangwagens en opleggers. BPW is een betrouwbare partner op het gebied van assen, ophanging en remonderdelen.
Onze oplossingen zorgen voor maximale transparantie in de laad-en transportprocessen en zorgen voor efficiënt wagenparkbeheer.

Focus op Kwaliteit:
Kwaliteitsmanagement is meer dan alleen een afdeling van BPW . Kwaliteit is een thema dat door alle gebieden en de gehele procesketen loopt, en begint bij onze leveranciers. Er zijn ook bij BPW in elke divisie werknemers die ervoor zorgen dat alle normen worden gehandhaafd en voortdurend wordenverbeterd .

Kwaliteit van het laboratorium:
Kwaliteit tot in het kleinste detail voor ons betekent: in het microseconde bereik. Hiervoor analyseren we de nieuwste technologie en hebben we de know-how in huis voor een breed scala aan materialen . Onze expertise wordt direct verwerkt in onze productontwikkeling.

Kwaliteit in het netwerk:
Van Australië naar Duitsland naar Hongarije produceert en verkoopt de BPW kwaliteitsproducten. Om de hoge normen te garanderen op alle locaties werken de processen draaien volgens uniforme normen. Grote delen van de processen zijn overal hetzelfde. U kunt er dus zeker van zijn dat dezelfde hoge kwaliteit is in al onze producten.

Kwaliteit door ervaring:
Een waardevolle sleutel tot een hoge kwaliteit is de klantenservice. Mede gierdoor ontvangt BPW directe feedback op de producten. De ervaring van onze klanten wordt verzameld, geanalyseerd en vervolgens rechtstreeks ingevoerd in de ontwikkeling .

Producten