Aspock

Subcategorieën

Aspöck Systems "Wij brengen licht en veiligheid in de straten."

Sinds de oprichting in 1977, is Aspöck Systems GmbH gebaseerd op een filosofie die is uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van verlichting voor de auto-industrie van vandaag. De ontwikkeling van oplossingen is maat voor elke klant . Deze flexibiliteit is het kenmerk van succesvolle Aspöck systeem .

Innovatieve producten:
Wij zien het als onze plicht om ons aan te passen aan de stand der techniek op het gehele gebied van de bedrading en verlichting. Wij vertrouwen op waterdichte kabel en connector systemen en LED-verlichting voor alle toepassingen .

Constante groei:
Onze belangrijkste werk in Peuerbach , Opper-Oostenrijk werd vergroot door de productie , de opslag en de administratieve gebieden in de afgelopen jaren . Elk jaar investeren we in nieuwe productie- , test-en ontwikkelingsapparatuur en blijven op het snijvlak van de technologie . Wij vergeten de opleiding en training van onze medewerkers niet en zijn altijd in staat om het juiste antwoord te geven. Zelfs met moeilijke kwesties zoals speciale voorschriften.

Producten