Anssems

Subcategorieën

Historie
Anssems Aanhangwagens B.V. produceert al sinds 1977 aanhangwagens. Het bedrijf is opgericht door dhr. J.J.M. Anssems in het Brabantse dorpje Hulten. Hier werden allerlei soorten aanhangwagens geproduceerd, allemaal van een zeer degelijke kwaliteit. Anssems kreeg hierdoor de reputatie van de producent van "de onverslijtbare aanhangwagen". De aanhangwagens werden aanvankelijk alleen in Nederland verkocht, maar al snel kwamen ook aanvragen uit het buitenland binnen. Doordat het bedrijf een gestage groei doormaakte, verhuisde het in 1992 naar de ruime en moderne fabriekshallen te Rijen, waar Anssems Aanhangwagens B.V. nog steeds gevestigd is.

Het product
Tot het jaar 2000 werden allerlei types gefabriceerd, waaronder ook speciaal op klantenspecificaties. Hierna is het roer volledig omgegooid; er werd een nieuwe productlijn ontworpen met een nieuwe manier van produceren. Deze nieuwe productlijn voldoet volledig aan de eisen van deze tijd; een licht maar zeer sterk chassis afgewerkt met degelijke assen, verlichting en allerlei handige details.


Een nieuwe markt
Met de introductie van de GT-Line in 2003 boort Anssems een nieuwe markt aan, namelijk de consumentenmarkt. Door de jarenlange ervaring met professionele aanhangwagens, is Anssems wederom in staat geweest een nieuwe serie met zeer stabiele aanhangwagens te ontwikkelen. Deze serie voldoet specifiek aan de veelzijdige behoeften van de consumenten en is bovendien zeer concurrerend van prijs. Voor de productie ervan is in Bad Bentheim (Duitsland) een vestiging geopend.

De kwaliteit
Anssems had altijd al de reputatie van de onverslijtbare aanhangwagen en dit is weer het uitgangspunt geweest bij de nieuwe lijn producten. Door een zeer precieze manier van werken, met de modernste technologieën, wordt gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd, maar ook iedere aanhangwagen apart wordt nog onderworpen aan een gedegen eindcontrole. Zo ziet u dat Anssems en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Verkrijgbaarheid
De Anssems-aanhangwagens worden alleen via onze dealers geleverd. In vele Europese landen kan Anssems steunen op een uitgebreid dealernetwerk.

Producten